Race til lands, til vands og i luften – i Struer

Foto: Struer Action Sports Festival

Man skal nok kunne sin racerkører-geografi for at vide, at Struer-egnen har en ret høj rate af racerkørere pr. indbygger. Bedst kendt er nok Porsche Supercup-kører Mikkel O. Pedersen og tidligere European Le Mans Series-løbsvinder Morten Dons. Sidstnævnte tog for fem år siden motorsporten med hjem til Struer i form af en endags-festival fyldt med fart, spænding og motorlyd: Struer Racing Festival.

I 2015 var det hidtil uset at man kunne slippe afsted med at afspærre en industrihavn og bruge den som racerbane, men ikke desto mindre lykkedes Dons med projektet. Banen lagde både asfalt til showomgange med racerbiler og et højt antal highspeed-ture for betalende passagerer i alt fra Tesla Roadster til hårdtpumpede Ferrari Challenge-biler.

Femte udgave løber af stablen lørdag d. 6. juli, og selvom lokationen er den samme, så er meget sket siden. For at lave et endnu større event har Dons slået sig sammen med Struer Action Sports Festival, og Struer har forberedt sig til et brag af en actionfest.

Der bliver nemlig mulighed for at opleve både tandemudspring og sejlads med de hurtige RIB-både, og hvis man endnu ikke har oplevet en spændende bil i høj hastighed, er der rig mulighed for at købe sig til en tur rundt på banen i både Porsche, Lamborghini og meget andet sjovt.

Det koster ingenting at kigge på, og med spændende udstillinger i og omkring havneområdet er det en oplagt mulighed for en anderledes dag i det vestjyske.


Læs mere om Struer Action Sports Festival her: https://lydensby.dk/strueractionsportfestival/

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: