Casper Elgaard kører TCR Denmark og STCC med TPR Motorsport

kh_BU6Q9479 (1)
Foto: Massive Motorsport

Efter sit pludselige exit fra Massive Motorsport så det i et stykke tid ud til at tidligere DTC-mester Casper Elgaard måtte droppe planerne om at genstarte sin motorsportskarriere i TCR Denmark. I dag afslører den aarhusianske Le Mans-vinder så en sæson, der både indebærer en fuld sæson i den hjemlige TCR-serie, samt udvalgte løb i STCC – og såmænd også deltagelse i den svenske V8 Thunder Cars-serie, som er magen til den nyligt afviklede DTC-klasse.

Comebacket til rollen som kører sker i samarbejde med svenske TPR Motorsport, hvis indehaver, Toni Persic, selv deltog i Danish Thundersport Championship sidste år, og som for et stykke tid siden bebudede at de ville fortsætte aktiviteterne i den svenske pendant. Nu har planerne fået en alvorlig opgradering, og Casper Elgaard glæder sig til at komme bag rattet igen:

– Jeg glæder mig som aldrig før til at komme tilbage bag rattet igen, og til at skulle ud at kæmpe med de bedste racerkørere der er i både Danmark og i Sverige, fortæller Casper Elgaard til sine følgere på Instagram, hvor han også sætter navn på et par af dem, han ser meget frem til at konkurrere mod:

– Forhåbentlig kan jeg få et par gode kampe med min gamle rival, Jan Magnussen, som vi har haft så mange af tidligere. Dertil ser jeg også frem til at skulle kæmpe imod Kasper H. Jensen, som jeg har været med til at hjælpe til at vinde DTC mesterskabet både i 2018 og i 2019. Der skal nok komme en masse fantastiske kampe imellem alle os kører og jeg glæder mig som en lille dreng til at komme tilbage til det jeg elsker så højt, RACING….!

For nylig offentliggjorde TPR Racing en tobils-indsats i TCR Denmark baseret på to nyindkøbte Honda Civic Type-R FK7 TCR-biler bygget ved JAS Motorsport i Italien. Som teamkammerat får Casper Elgaard det unge gokarttalent Daniel Träger fra Karlslunde, som dermed får sin banesportsdebut i TCR Denmark.


https://www.instagram.com/p/CAsTOcSjSth/?utm_source=ig_web_copy_link 

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: