European Le Mans Series: Iron Dames tilbage med GT3-pole position på Imola

Foto: ELMS/Iron Dames

European Le Mans Series er tilbage fra Le Mans-pausen og kører senere i dag 4 Hours of Imola – løbet kan følges på Youtube fra 11.30 – se links i bunden af artiklen her.

Det bliver med franske Panis Racing på pole position, for Charles Milesi endte ud som hurtigste mand på Imola i går og sikrede teamet deres første pole position i over to år. Fra start satte Robert Kubica tonen i LMP2 og var hurtigst for AO by TF Oreca, men fik selskab af Milesi, inden det hele blev afbrudt, fordi James Allen satte sin Duqueine-racer i gruset.

Både Cool Racings Frederik Vesti og teamkollega Malthe Jakobsen måtte se sig slået til sidst, da henholdsvis 2. og 3. position blev vekslet til 4. og 5. Men med fire timers action på Imola skulle der være rig mulighed for at gøre noget ved det for den danske duo hos COOL Racing. Foto: ELMS

Efter genoptagelsen var Alex Lynn hurtigst for Algarve Pro Racing. Frederik Vesti og Malthe Jakobsen fik også lejligheden til at blande sig til sidst, og var oppe som henholdsvis nummer to og tre for Cool Racing, inden Charles Milesi igen kørte hurtigst og henviste Lynn til andenpladsen og Vesti/Jakobsen til tredje og fjerde. Det blev imidlertid vekslet til fjerde og femte startposition for Frederik Vesti og Malthe Jakobsen, da en sen tid fra Felipe Drugovich var nok til at klemme hans Vector Sport-racer ind på tredje position.

Hattrick til Sarah Bovy og Iron Dames

For Iron Dames startede weekenden i Imola med et hattrick til Sarah Bovy, som tog tredje pole position i træk i ELMS i år. Hun var hurtigst i GT3 og henviste Racing Spirit of Lemans Derek Deboer til andenpladsen, mens Hiroshi Hamaguchi og Takeshi Kimura var 3. og 4. hurtigst for Iron Lynx Lamborghini og Kessel Racing Carguy Ferrari respektivt.

Johnny Laursen var sjettehurtigst for Formula Racing.


Sarah Bovy kom stærkt tilbage efter sit crash i IMSA på Watkins Glen og tog igen pole position i ELMS. Foto: Iron Dames

I LMP2 Pro/Am blev det pole for Giorgio Roda og Proton Competition på hjemmebane for italieneren, mens Rodigo Sales blev toer for Richard Mille by TDS Oreca og Francos Perrodo blev treer for AF Corse.

LMP3 gik til DKR Engineerings Wyatt Birchacek, som tog pole foran Oscar Tunjo og WTM by Rinaldi Racing, mens Gael Julien tog tredje position for RLR MSport og fjerdebedste tid gik til Kai Askey og Inter Europol Competition.

4 Hours of Imola kan som nævnt følges live og uafbrudt fra 11.30 i dag – det hele er på Youtube-linket herunder. Der er optakt fra 11.10.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste! 🙂

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: