High Class Racing præsenterer Mathias Beche til Le Mans

Foto: High Class Racing

Mathias Beche bliver det tredje navn på danske High Class Racings bil på Le Mans, når det går løs for danskerne i LMP2 næste måned.

Det står klart med dagens offentliggørelse, som er kulminationen på længere tids arbejde for det danske team. Qua den sene starttilladelse har det danske team nemlig måttet jagte den sidste mand på lineuppet, som skal hjælpe teamets to faste ansigter, Anders Fjordbach og Dennis Andersen.

Deltagelsen bliver schweizerens syvende Le Mans siden 2013, og har af sit faste team Rebellion fået muligheden for at gå med High Class Racing. Sidste år endte schweizeren på podiet i LMP1 med netop Rebellion.

Teamchef Peter Utoft glæder sig over, at man har kunnet hente Beche ind som kapacitet hos High Class Racing – og at den 32-årige schweizer først og fremmest er en kører, der passer godt ind i High Class Racings profil:

– Vi har evalueret en masse forskellige kørere, og Beches CV passer rigtig godt ind. Han har godt med erfaring på Le Mans, og matcher godt ind på vores team. Vi har fået en del tilkendegivelser fra forskellige kontakter og producenter i jagten på at finde den helt rigtige kører, og så var Rebellion så flinke at give ham fri til at køre for os, forklarer Peter Utoft.


Anders Fjordbach og Dennis Andersen er begge debutanter på Le Mans. De får nu en solid kapacitet med på holdet til Le Mans, for Mathias Beche har en frisk tredjeplads fra LMP1 sidste år på sit CV. Schweizeren er udlånt fra Rebellion Racing. Foto: High Class Racing

Sen beslutning

Aftalerne kom i hus i 11. time. Efter High Class Racing blev præsenteret meget sent som én af de to nye tilmeldte, så har det danske team arbejdet stenhårdt på at få alt linet op. I weekenden var repræsentanter fra High Class Racing på SPA-Francorchamps for at få de endelige aftaler i hus, og det lykkedes:

– Det hele faldt i hak i går (mandag, red.). Vi var på SPA i weekenden og der er jo anmeldelsesfrist i dag, tirsdag. Så vi har ikke haft lang tid til at få det hele på plads. Nu har vi så ELMS i den kommende weekend, og der er desuden to dages tests på vej, inden det går løs med den officielle testdag på Le Mans, lyder det fra Peter Utoft til Boxengasse.

Anders Fjordbach: Fedt at debutere på Le Mans i et dansk team

Danske High Class Racing storsatser på LMP2

Danske High Class Racing storsatser på LMP2

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: