Dele af IndyCar-kalenderen for 2023 offentliggjort

Foto: Joe Skibinski/Penske Entertainment

Tirsdag kunne vi på Boxengasse erfare de – indtil videre – planlagte officielle testdage for NTT IndyCar Series, og onsdag aften dansk tid blev vi beriget med yderligere oplysninger om 2023-sæsonen, og her var det kalenderen der var emnet.

Texas Motor Speedway lægger d. 1.-2. april asfalt til INDY 375, og senere på året lægger Indianapolis Motor Speedways road course-layout asfalt til den traditionelle The Brickyard Weekend, hvor også NASCAR Cup Series gæster Indiana – her lyder datoen på d. 11.-12. august. Dertil annoncerede NASCAR Cup Series deres kalender tirsdag aften, og da serien har flere løbsweekender som IndyCar traditionelt deltager i, var IndyCar tvunget til at annoncere løbene i Texas og Indianapolis.

Starten på Gallagher Grand Prix 2022. Foto: James Black/Penske Entertainment

I slutningen af august kunne Boxengasse ved hjælp af flere kilder berette om flere forskellige scenarier for både næste års løbskalender, men også for de fremtidige planer for serien. Nye oplysninger, der beretter om 2023, nævner bl.a. en kalender som i kender den fra i år, hvor St. Petersburg (Florida) åbner ballet, Laguna Seca lukket ballet og et vild program henover sommeren med bl.a. en double-header på Iowa Speedway.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/. Vil du følge Christian Lundgaards færden vest for Atlanten og samtidig have et objektivt indblik i IndyCar-serien, så kan du også blive medlem af Boxengasses egen Lundgaard- og Indycar-gruppe her.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: