Indy Lights: Benjamin Pedersen i pole, Rasmussen med i Top 3

Foto: Penske Entertainment: Travis Hinkle

Benjamin Pedersen kørte sig i de sene aftentimer i går, til karrierens første Indy Lights pole position, stærkt efterfulgt af Danial Frost og Christian Rasmussen.

Den dansk-amerikanske kører jagter endnu sin første Indy Lights sejr, hvilket han nu øjner til aftenens løb i Portland. Han har dog allerede besøgt podiet en del, da han med tre andenpladser allerede kender vejen til pallen. Kørerne skal 35 omgange rundt på den 3,16 kilometer lange bane med 12 sving, inden målflaget afslutter weekenden i Portland.

2 x Christian forbereder sig til to store løb i Portland. Foto: Penske Entertainment: Joe Skibinski

Danial Frost starter ved siden af Pedersen, hvortil Rasmussen og svenske Lundqvist starter i anden række. Top 4 var indenfor blot 0,2 sekunder af hinanden.

Lundqvist kan sikre sig titlen allerede denne weekend, så længe han kommer ud med en 109-point føring frem mod dobbeltweekenden på Laguna Seca. Han er allerede 108 point foran Mathew Brabham, så det er blot et enkelt point han mangler mere end Brabham før den er hjemme.

– Jeg er utroligt glad for at sikre mig min første pole position på, hvad der føles som min hjemmebane. Jeg voksede op i Seattle, så jeg sætter virkelig pris på af opbakningen. Jeg har arbejdet hårdt på det her i så lang tid. Nu er mit fokus bare på løbet, sagde Benjamin Pedersen efter kvalifikationen.


Husk at se med kl. 19:05 dansk tid.

Vil du gerne følge med i præcis Christian Rasmussens færden i USA kan du følge med i denne gruppe, https://www.facebook.com/groups/christianrasmussenroadtoindy.

Husk, at du altid får det nyeste om international og dansk motorsport her på Boxengasse. Så følg os på www.facebook.com/boxengasse og på vores gruppe, https://www.facebook.com/groups/nytommotorsport/.

Kvalifikationsresultatet

Foto: Indycar.com
Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: