Motorsport Games: Sådan følger du danskerne live

Foto: FIA Motorsport Games

Der er fuld OL-stemning på Vallelunga i Italien denne weekend, hvor FIA afgører sit første Motorsport Games.

I aftes, fredag, begyndte konkurrencerne for alvor med kvalifikationen til Drifting Games. Her var Dennis Hansen i ilden for Danmark, men desværre for Nissan-køreren kostede tekniske problemer begge forsøg i kvalifikationen. Danskeren er derfor ikke med i finalen sent lørdag eftermiddag.

For feltets øvrige danskere bliver det først rigtigt alvor i dag, lørdag.

Tekniske problemer spandt ben for Dennis Hansens forhåbninger i Drifting Cup. Kvalifikationen blev kørt fredag aften under meget svære forhold – regnen gjorde ikke driftingen nogen tjeneste.

F4 Cup

Malthe Jakobsen kører kvalifikation i F4 klokken 09.10 til 09.35, kvalifikationsløb fra 12.20 til 12.40 og finale i morgen, søndag, fra 11.40 til 12.10.


F4-bilerne i Motorsport Games adskiller sig en del fra de F4-racere, vi ser i Danmark normalt. Den nye danske mester, Malthe Jakobsen, repræsenterer Danmark ved legene.

GT Cup

I GT Cup er Reno Racing med Jens Reno Møller og Christina Nielsen til start i en Honda NSX GT3. Den danske duo kører kvalifikation lørdag fra 09.45 til 10.35 samt løb fra 14.25 til 15.25. Søndag er der finale fra 15.15 til 16.15.

Reno Racing stiller op i GT Cup med den nye Honda NSX GT3.

Digital Cup

Ian Andersen repræsenterer Danmark i Digital Cup. Den kan du følge på livestream klokken 09.40-12.00, hvor der er træning og kvalifikation, mens der i aften fra 20.00 til 20.30 er finale.

Karting Slalom Cup

Sarah Kronborg Madsen og Jonas Jakobsen er begge til start for Danmark i Karting Slalom. Her begyndte konkurrencerne fredag og fortsætter lørdag. Fra 10.00 til 12.30 kører session 2, mens der er ottendedelsfinale fra 14.00 til 17.00. Det hele afgøres søndag mellem 13.30 og 14.00.

Derudover er der i Touring Car Cup også – til dels – dansk deltagelse. Norske Kristian Moe Sætheren, som har kørt i blandt andet den danske DS3 Cup i de seneste par år, er til start med en Alfa Romeo Giulietta Veloce fra danske Insight Racing.

Danske Insight Racing er med i Touring Car Cup, hvor det danske hold står bag den Alfa Romeo Giulietta, som norske Kristian Sætheren er til start i.

Det hele kan fanges live her:

Udover hovedsignalet kan alle discipliner også fanges live her:

https://www.youtube.com/user/gt1world/videos?view=2&sort=dd&live_view=502&shelf_id=9

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: