Michael Markussen træder ind i TCR Denmark med Peugeot Sport

Foto: Markussen Racing

Koldingenseren Michael Markussen har gennem de senere år markeret sig som ét af dansk motorsports næste fremadstormende talenter, og har gjort en god figur både på de hjemlige baner og i udlandet – og senest i spidsen for sit eget team, Markussen Racing, som kørte i Danish Thundersport Championship i 2019.

Nu er det tid til sæson nummer to i spidsen for eget team for Michael Markussen, som til i år har valgt at sadle om, og nu satser på TCR Denmark. Teamet kommer til start med et nyt samarbejde, som har fået Michael Markussen til at finde fælles fodslag med Peugeot Sport.

– Vi har en aftale med Brian Madsen og Peugeot Sport, og det er vi utroligt glade for. Brian har rigtig mange års erfaring med motorsport i forbindelse med sit kæmpe engagement i rally, og derigennem har han rigtig gode forbindelser hos netop Peugeot Sport, som han også er forhandler af. Han har hjulpet os meget i forhold til at få den her aftale i stand.

Samtidigt er der lagt op til et samarbejde mellem netop banekøreren og rallykøreren:
– Vi fortsætter i Markussen Racing som hidtil, hvor Brian Madsen bliver samarbejdspartner med os på projektet. Der er ikke lagt op til ændringer rent organisatorisk, så Brian fortsætter i rally med sit team, og jeg kører TCR med mit. Men vi vil hjælpes ad, og håber, at samarbejdet blandt andet kan give os mulighed for at tilbyde sponsorerne oplevelser med begge typer løb og så videre.

Kim Madsen og Michael Markussen ved overdragelsen af den nye Peugeot 308 TCR hos Peugeot Sport i Frankrig. Foto: Markussen Racing

Peugeot Sport
At det netop bliver Peugeots 308 TCR, som teamet i år skal kæmpe om guldet i, er noget, som Markussen i allerhøjeste grad ser frem til:


– Det er mega stort for mig. Aftalen er jeg meget, meget tilfreds med, og at vi kan gøre det sammen med et mærke, der har så stor erfaring og historie som Peugeot Sport – det er helt fantastisk. De er på alle måder kendt for at gøre det ordentligt, når de går ind i motorsport, fortæller Michael Markussen.

Omstilling
Eftersom det står klart, at baghjulstræk og V8 må vige pladsen for den vævre og tekniske forhjulstrækker, er Michael Markussen også allerede i gang med at træne. Dels i simulator, men aktuelt kigger racerkøreren fra Kolding også på muligheder for at få lidt kilometer i kroppen inden TCR Denmark har premiere på Jyllandsringen den 18-19. april.

– Fokus er 100 procent på at blive mest muligt klar til sæsonen i Danmark, og vi har også set på, hvordan det kan gøres. Det kunne være med en gæsteoptræden i et langdistanceløb eller måske et indhop i serien i New Zealand. Der kører de en ekstremt kompakt kalender med fem afdelinger her inden sæsonstarten, afrunder han.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: