Weekendens Motorsport: Uge 30

Foto: Porsche AG

Motorsportsfestival på Ørnedalsbanen

Hvis du er klar på en god gang støv, uhøjtideligt racerløb, krydret med en (masse) fadøl og svedne pølser, så sæt dig i bilen og kør mod Ørnedalsbanen i Sæby. Hvert år afholder Frederikshavn Sæby Auto Sport en afdeling af de danske offroad-mesterskaber i rallycross, crosskart og folkerace på banen, og i anledning af sommeren bliver der lavet en seriøs fest ud af det.

Alle som har oplevet jordbaneløb ved, at det ikke er nær så højglanspoleret som DTC & Co. Til gengæld er der heller ingen der ser sig for fine til at både give og modtage et par buler rundt omkring. Underholdningsværdien er i top, og den afslappede stemning er herlig at være en del af.

Samtidig bruger det danske rallycross-talent, Ulrik Linnemann, løbet til at få en god oplevelse med venner og bekendte fra sporten. Han stiller op til folkerace i en Peugeot 306, mens DTC-mester Lasse Sørensen ligeledes er på deltagerlisten. Om det er forberedelser til efterårssæsonen i DTC, vides ikke, men det finder vi garanteret ud af under næste uges Copenhagen Historic Grand Prix…

Her finder du Ørnedalsbanen: Vandløsvej 5, 9300 Sæby

Formel 1 (og Mobil1 Porsche Supercup) på Hungaroring

Kevin & Co. tager én tur mere rundt i manegen, før F1-feltet får en velfortjent sommerpause. Efter en kedelig afslutning på sidste weekends løb på Hockenheim må vi formode at Haas vil gøre meget for en genoprejsning.


Mere interessant er det, om Mikkel O. Pedersen kan gentage sin imponerende indsats fra sidste weekend, hvor han kvalificerede sig til en bemærkelsesværdig andenplads i verdens nok hårdeste cup-klasse. I løbet sikrede han sig en flot sjetteplads, hvilket budget og materiel taget betragtning absolut er godkendt. Hungaroring er til gengæld en bane, som struerboen glæder sig til at køre på, så måske er der flere flotte præstationer i vente?

Se det i fjernsynet:

Fredag:
12.35: Formel 1 – Træning 1 – TV3 Sport / Viaplay
16.35: Formel 1 – Træning 2 – TV3 Sport / Viaplay

Lørdag:
11.55: Formel 1 – Træning 3 – TV3 Sport / Viaplay
14.30: Formel 1 – Kvalifikation – 3+ / Viaplay

Søndag:
10.00: Formel 3 – Løb 2 – TV3 Sport / Viaplay
11.15: Formel 2 – Løb 2 – TV3 Sport / Viaplay
12.30: Porsche Supercup – Race – TV3 Sport / Viaplay
13.30: Formel 1 – Race – TV3 Sport / Viaplay

24 timers-løb på Spa Francorchamps

Nicki Thiim er i aktion ved 24 timers-løbet på Spa Francorchamps. Her deltager han for det østrigske Aston Martin-fabriksteam, R Motorsport. Derudover kører Christian Lundgaard endnu en afdeling af den europæiske Formel Renault 2.0-serie.

Sådan følger du med:

Lørdag:
11.40: Formel Renault 2.0 – Løb 2 – TV3 MAX / Viaplay

Søndag: Total 24 Hours of Spa – Race – https://www.total24hours.com/live

WRC Rally Finland

De 1000 søers land byder på hundredevis af grusveje med vanvittige hop og tusindvis af træer, som står helt ud til vejene. Der har altid været smæk for skillingen, når rallyeliten indtager de finske skovveje, og i denne weekend gentages successen.

Sådan følger du med:

Torsdag:
19.00: Højdepunkter – Eurosport 2 / Eurosport Player

Fredag:
23.40: Højdepunkter – Eurosport 2 / Eurosport Player
00.50: Højdepunkter – Eurosport 2 / Eurosport Player

Lørdag:
23.25: Højdepunkter – Eurosport 2 / Eurosport Player
00.45: Højdepunkter – Eurosport 2 / Eurosport Player

Søndag:
08.30: Højdepunkter – Eurosport 2 / Eurosport Player
00.20: Højdepunkter – Eurosport 2 / Eurosport Player

LIVE:
Du kan vælge at købe adgang til WRC’s egen app med live streaming, resultater og eksklusive videoklip: https://plus.wrc.com/en/

BTCC på Snetterton

Der er som altid fuld fart på, flyvende sidespejle og tætte kampe, når de britiske standardvognskørere sætter sig bag rattet.

Hele herligheden kan ses live på http://www.itv.com/btcc søndag fra kl. 12.15 – husk at du skal bruge en VPN-forbindelse til England for at få hul igennem. Der findes blandt andet Hola! som kan gøre tricket – undersøg selv nærmere.

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: