Haas skriver under med Oliver Bearman

Foto: Haas F1

Haas F1 har her til formiddag præsenteret det britiske stortalent Oliver Bearman som ny, fast kører fra 2025 og frem. Der er tale om en flerårig kontrakt til 19-årige Bearman, som i forvejen var reservekører for Haas sideløbende med sine roller i Scuderia Ferrari Academy og F2 for Prema.

Bearman har desuden allerede haft sin F1-debut, da han i Saudi-Arabien var stand-in for Carlos Sainz tidligere i år hos Ferrari og endte sin debut med en flot syvendeplads.

Teamchef Ayao Komatsu ser frem mod den nye sæson, der således bliver Bearmans første i F1.

– Det er evigt spændende at give en ung kører med så meget talent som Oliver chancen med det første fuldtidssæde i F1. Han har udviklet sig til at være en utroligt moden kører gennem Ferraris akademi, og det understregede han flot med sit sene indhop i Saudi-Arabien for Ferrari, hvor han virkelig bakkede sine indsatser i vores træninger op med en flot debut. Vi ser frem til at udvikle ham endnu mere som kører og til at høste frugten af det arbejde. Han er et fantastisk aktiv for vores team, og at vi nu ved, samarbejdet vil fortsætte længere, er godt for os alle.

Hovedpersonen selv følger op:


– Det er svært at sætte ord på, hvor meget det her betyder. At kunne sige, at jeg nu er F1-kører for Haas, gør mig ekstremt stolt. At være én af de få, der kommer til at leve drømmen i F1 er helt utroligt. Så til Gene Haas, Ayao Komatsu og alle ved Haas, vil jeg gerne sige tusind tak for tilliden. Jeg har virkelig nydt at være en del af teamet siden den første test, og jeg kan ikke vente til at få mange flere af de dage.

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: