INDYCAR: Will Power førte Penske til podiet med en sejr på Road America

Foto: Penske Entertainment: Chris Owens

Se highlights nederst i artiklen

Will Power satte en stopper for en 2 år lang sejrs-tørkeperiode ved at vinde sit første NTT INDYCAR SERIES løb siden juni 2022. Dette skete ved XPEL Grand Prix of Road America, hvor Team Penske opnåede et imponerende resultat, da alle tre kørere på podiet var fra Team Penske. Power’s triumf markerede hans 42. karrieresejr, hvilket placerede ham på en delt fjerdeplads med Michael Andretti på listen over flest sejre i INDYCAR-historien.

Løbsresultater og Team Penskes Dominans

Power startede som nummer fem og kørte sig til en sejr med 3.2609 sekunder foran holdkammeraten Josef Newgarden som havde et voldsomt crash i kvalifikationen i lørdags. Scott McLaughlin fuldendte podiet for Team Penske ved at slutte som nummer tre, 8.0148 sekunder efter Power.

Løbet begyndte kaotisk med en ulykke på første omgang, der involverede Linus Lundqvist, Colton Herta og Marcus Armstrong. Resten af feltet gjorde det godt med at undvige de tre racer som lå spredt over både asfalt og græs efter første sving.


På podiet var: Josef Newgarden (tv), Will Power (midtfor) og Scott McLaughlin (th). Foto: Penske Entertainment: Chris Owens

Christian Lundgaard og Christian Rasmussen

Danske Christian Lundgaard leverede en solid indsats ved at slutte som nummer 11, hvilket sikrede ham 19 point til mesterskabet. Lundgaard har haft en stabil sæson og ligger nu på en samlet 11. plads i mesterskabet med 141 point. Christian Rasmussen, sluttede løbet på en 20. plads, hvilket indkasserede 10 point. Rasmussen, en af feltets seks rookies, sluttede som den tredje bedste rookie, og er nu placeret som nummer 24 i mesterskabet med 65 point.

Det næste løb i NTT INDYCAR SERIES er Firestone Grand Prix of Monterey, som afholdes søndag den 23. juni på WeatherTech Raceway Laguna Seca.

Løbsresultat

Foto: IndyCar.com

Se løbshighlights

Giv os gerne et like på Facebook og følg vores gruppe Nyt om Motorsport – så får du altid det nyeste!

Det er god stil at dele godt indhold med andre
Facebook
Twitter
LinkedIn
Bag artiklen
Annonce: